Fotostudio Tilburg

In deze tijd minder “ongebruikelijk” dan voor Corona, heeft Beeldgravin een fotostudio in huis (te Tilburg). Zonder in te hebben geleverd op kwaliteit en techniek, kunnen we samen aan de slag om prachtige foto’s te maken. De huislijke sfeer heeft bovendien als effect dat jij je sneller op je gemak voelt. Dat zie je ook terug in de foto’s.

De back-drops (achtergronden) bieden een basis voor mooie portret foto’s maar ook voor thema foto-shoots. Staand, zittend, op een krukje worden er foto “portret” foto’s gemaakt. De basis-stijl wordt bij de intake besproken.

De mobiele studio verlichting geeft de mogelijkheid om snel aanpassingen te maken zodat we samen een sfeer kunnen creëren die jij wenst.

Tarieven

Bij Beeldgravin krijg je altijd digitale foto’s zonder bijbetaling.
Samen kiezen we uit de foto’s 3 tot 5 foto’s. Deze worden na de nabewerking per email naar je verstuurd.

Portret shoot (maximaal 1 uur) € 55,- (incl. 21% btw)
Thema/creatief (maximaal 2 uur) € 145,- (incl. 21% btw)

Voorafgaand hebben we altijd een intake per telefoon of zoom/microsoft teams en ook wordt je gezellig en gastvrij ontvangen. We nemen dus altijd even de tijd voordat we met de shoot beginnen.

Omdat Beeldgravin geen hoge kosten heeft voor een aparte studio-locatie, kunnen deze scherpe tarieven gehanteerd worden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!